Γραφείο Τελετών Ιωάννας Α. Σπετσιώτη - ΑΧΑΡΝΩΝ 318 - ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - 210 20 23 661, 210 22 81 769

Në shtëpinë e funeralit të Ioannas A. Spetsiotis, mundeni presin standardet më të larta të profesionalizmit dhe nje shërbim vërtet i jashtëzakonshëm. Çfarëdo që ju nevojitet, çfarëdo dhe nëse janë planet tuaja, mbështetuni në përvojën tonë, kudo dhe kurdo që të keni nevojë për ne. Ne ofrojmë më të mirën shërbime dhe kujdes profesional për çdo aspekt të tij ceremoni, duke ofruar funeralet tradicionale ose djegje.

Κόκκινα τριαντάφυλλα σε μνήμα

Mbështetja jonë për ju shtrihet përtej organizimi i ceremonisë së një të dashur. Nga mbështetjen tonë për humbjen dhe humbjen tuaj deri duke ndërmarrë në tërësi të gjitha procedurat e ceremonies dhe shkëmbimin e informacionit dhe kontakteve me ndihmë me aspekte praktike pas përfundimit të tij Ceremonia ofron shtëpia funerale Ioannas A. Spetsiotis mbështetje gjithëpërfshirëse e kujdesit profesional për ju dhe familjen tuaj.

Një funeral është një ngjarje shumë personale dhe njerëz shpesh kanë kërkesa të ndryshme. Ka shume detaje që duhet t'i kushtoni vëmendje, nga organizata të ceremonisë deri në zgjedhjen e një varrimi tradicional ose djegje. Zyra jonë ofron shërbimet më të mira dhe kujdes profesional për çdo aspekt të ceremonisë.

Μπουκέτο με λουλούδια
Λουλούδια

Si një zyrë funerali me përvojë dhe të respektuar, ne jemi krenarë që ne të ndihmojmë një familje të nderojë jetën e të dashurit të saj me dinjitet dhe respekt. Ne besojmë se çdo jetë është unike dhe ia vlen të jetohet ne nderojmë në një mënyrë që pasqyron personalitetin, të besimet dhe vlerat e saj. Përvoja jonë në botën reale dhe organizimi i çdo ceremonie do të thotë që ne mundemi ne punojmë me ju për të interpretuar dhe për te organizuar të gjitha përgatitjet e ceremonisë për llogarinë tuaj, sipas kërkesave tuaja.

Qoftë një ceremoni e thjeshtë, një ceremoni tradicionale apo një ceremoni alternative, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë një krejtësisht personale dhe plotësisht e personalizuar shërbimi. I gjithë stafi ynë është plotësisht i trajnuar, profesionale, i ndjeshem dhe gatshme për t'ju ndihmuar në çdo problem që keni. Ne jemi krenarë për shërbimet e ceremonisë që ne ofrojmë, duke ndjerë privilegjin që ju na zgjodhët ne për ta çuar të dashurin tuaj në të fundit udhëtim. Ne synojmë të përpunojmë kërkesat tuaja me dinjitetin dhe vëmendjen maksimale ndaj detajeve.

Λουλούδια και κεράκια
Αναμμένο κερί εκκλησίας

Humbja e një njeriu të dashur është diçka e tillë ne të gjithë përballemi në jetën tonë, pra ndaj jush mbështetje në mënyrën më të mirë të mundshme, ne ofrojmë një shërbim që ofron të gjitha aspektet e kujdesit dhe të organizimeve të ceremonisë duke filluar nga koha kur ju do të na kontaktoni. Ne besojmë në ofrimin e një shërbim që do t'ju ndihmojë të siguroni që marrëveshjet janë sa më pa stres të jetë e mundur, duke ju lënë të lirë të jeni me familjen dhe Miqtë tuaj.

Në Shtëpinë e Funeralit Ioannas A. Speciotis, jemi krenare për historinë e saj familjare 70-vjeçare në shërbimin e domenit tonë. Ato familjare me rrënjë të thella Traditat tona vazhdojnë të na dallojnë nga të tjerët shtëpi funerale dhe na mundësojnë të ofrojmë standarde të larta profesionale, integritet etik dhe shërbim pa kompromis në kohën tuaj të nevojës. Eksperienca jonë në organizimin e çdo ceremonie do të thotë që ne mund të punojmë me ju për të interpretuar dhe organizoni të gjitha përgatitjet për ceremoninë llogarinë tuaj, sipas kërkesave tuaja.

Ανθισμένος κρίνος
Στολισμός κηδείας με λουλούδια και κεριά

Disa njerëz preferojnë të kenë të gjithë ceremoninë në krematorium, ndërsa të tjerët preferojnë të kenë një shërbim diku tjetër ose para ose pas djegies. A mundemi ne punojmë me ju për të hartuar një shërbim ceremoni që i përshtatet më së miri nevojave dhe dëshirave tuaja ju, çfarëdo qofshin ato.

Është shumë e rëndësishme të dihet se me Shtëpinë e Funeralit Ioannas A. Spetsiotis, ju do t'i dhuroni të dashurit tuaj funeral ai donte, një funeral që reflekton vërtet vlerat e tij dhe gjërat që ishin të rëndësishme për të ai/ajo, meqë ne mund t'ju këshillojmë, për ju ju udhëzojnë dhe frymëzojnë për të krijuar organizimi i përsosur i funeralit. Në shtëpinë e funeralit Ioannas A. Spetsioti, ju mund të prisni standardet më të larta profesionalizëm dhe vërtet i veçantë shërbimi. Çfarëdo që ju nevojitet, çfarëdo planesh, mbështetuni në përvojën tonë, kudo dhe kurdo që keni nevojë për ne.

Κεράκια αναμμένα
Κόκκινα τριαντάφυλλα σε μνήμα

Organizimi i një shërbimi funerali ose përkujtimor mund të jetë ndërlikim. Shërbimi duhet të balancojë faktorët siç janë besimet fetare dhe jofetare, për të pasqyron vërtet vlerat dhe gjërat e tij/saj që ishin të rëndësishme për të, nevojat emocionale, realiteti ekonomik dhe çështjet praktike. gjatë gjithë kohës historia jonë e gjatë, ne kemi ndërtuar një reputacion si një nga shtëpitë funerale më të respektuara ku mundeni mbështetuni në përvojën tonë, kudo dhe kurdo që keni nevojë për ne.

Në Shtëpinë e Funeralit Ioannas A. Speciotis, jemi krenare për historinë e saj familjare 70-vjeçare në shërbimin e domenit tonë. Ato familjare me rrënjë të thella Traditat tona vazhdojnë të na dallojnë nga të tjerët shtëpi funerale dhe na mundësojnë të ofrojmë standarde të larta profesionale, integritet etik dhe shërbim pa kompromis në orën tuaj të nevojës. Eksperienca jonë në organizimin e çdo ceremonie do të thotë që ne mund të punojmë me ju për të interpretuar dhe organizoni të gjitha përgatitjet për ceremoninë llogarinë tuaj, sipas kërkesave tuaja.

Λουλούδια